Novosti

Sponzor Ljeta u Mariji Bistrici je Zagrebačka banka

34. susreti folklornih ansambala

U subotu, 25. lipnja KUD ”Lovro Ježek’, Marija Bistrica organizira 34. susrete folklornih ansambala, od 19 sati na Trgu Pape Ivana Pavla II u Mariji Bistrici. Uz domaćine nastupaju KUD-ovi: Sv Juraj Kras, općina Dobrinj; Novi Marof; Sveti Jeronim Štr

Zabavno - sportski vikend 25. i 26. 6.2022.

Dođite na prvi zabavno-sportski vikend u Mariji Bistrici! Očekuje vas pregršt sportskih i zabavnih aktivnosti, a kakva bi to bila zabava bez odlične glazbe za koju će se pobrinuti Kojoti, Tvoja Mama i Giberry Sons u subotu, a u nedjelju Novi svijet!

Javna pokazna vatrogasna vježba VZO Marija Bistrica

U srijedu, 15. lipnja, na Lazu (Plasišće) na rasporedu je Javna pokazna vatrogasna vježba VZO Marija Bistrica. Početak je u 19 sati, a uz sva četiri društva VZO Marija Bistrica sudjelovat će i DVD Sveti Matej i ZJVP Zabok.

Završna priredba i koncert "Kad se male ruke slože"

Osnovna škola Marija Bistrica i KUD ''Lovro Ježek'' pozivaju Vas na završnu priredbu i koncert ''Kad se male ruke slože'' koja će se održati 16. lipnja u 17,00 sati u Domu kulture Marija Bistrica. Dobrodošli!

Biciklijada 4 kapelice i Hodočašće biciklista - 19.6.2022.

Crkva na otvorenom bl. Alojzija Stepinca 09:00 Sv. misa uz blagoslov biciklista i bicikala 10:00 Kotizacija 10:30 Start: Crkva na otvorenom bl. Alojzija Stepinca → Sv. Ladislav → Sv. Marija Magdalena → Sv. Rok → Prasvetište na Vinskom Vrhu → Hotel Ka