Novosti

Sponzor Ljeta u Mariji Bistrici je Zagrebačka banka

Javna pokazna vatrogasna vježba VZO Marija Bistrica

U srijedu, 15. lipnja, na Lazu (Plasišće) na rasporedu je Javna pokazna vatrogasna vježba VZO Marija Bistrica. Početak je u 19 sati, a uz sva četiri društva VZO Marija Bistrica sudjelovat će i DVD Sveti Matej i ZJVP Zabok.

Završna priredba i koncert "Kad se male ruke slože"

Osnovna škola Marija Bistrica i KUD ''Lovro Ježek'' pozivaju Vas na završnu priredbu i koncert ''Kad se male ruke slože'' koja će se održati 16. lipnja u 17,00 sati u Domu kulture Marija Bistrica. Dobrodošli!

Biciklijada 4 kapelice i Hodočašće biciklista - 19.6.2022.

Crkva na otvorenom bl. Alojzija Stepinca 09:00 Sv. misa uz blagoslov biciklista i bicikala 10:00 Kotizacija 10:30 Start: Crkva na otvorenom bl. Alojzija Stepinca → Sv. Ladislav → Sv. Marija Magdalena → Sv. Rok → Prasvetište na Vinskom Vrhu → Hotel Ka

REKREATIVNI CESTOVNI BICIKLISTIČKI MARATON "ROMARSKI PUT"

Dođite u Mariji Bistricu u nedjelju 19.06.2022 i odvozite rekreativni cestovni biciklistički maraton ''Romarski put'', krug oko planine Ivanščice i uživajte u prelijepim zagorskim krajolicima. Duljina: 89km Visinska razlika: 987 m Tempo rekreativni:

Predstava "Gospodar je zvonil"

Nakon dvogodišnje pauze izazvane epidemijom korone, već neko vrijeme s probama je nastavila i Dramska sekcija Udruge umirovljenika ”Marija Bistrica”. Rezultat probi i marljivih vježbi publika će moći vidjeti u nedjelju 12. lipnja, kada će premijerno