Želite odmor u prirodnom okruženju pitomih zagorskih brega, želite li doživjeti odmor u kući koja je opramljena u duhu starine da osjetite čar života na selu u prošlim vremenima, želite li spavati na krevetima na kavim su spavali naši djedovi i bake na selu, želite li se buditi s cvrkutom prica i uživati u jutarnjem pijevu pijetla, želite li odmor na idiličom zagorskom bregu....??? NALAZITE SE NA PRAVOM MJESTU - poželite si odmor u našoj "Zagorskoj hiži"!!!

Ruralna kuća za odmor nosi ime "Zagorska hiža Cecilija", a ime je dobila po familijarnoj lozi, odnosno po baki koja je živjela na imanju.
Ruralna kuća za odmor prema uvjetima kategorizacije kategorizirana u najvišu kategoriju s četiri sunca, a u naravi je autohtona zagorska drvena kuća.

Zagorska hiža Cecilija opremljena u duhu starine s minimalnim izmjenama koje su prilagođene vremenu u kojem se nalazimo , kao i tehničkim uvjetima propisanim za takvu vrstu objekta. Kuća je opremljena na način da gost sam u njoj priprema hranu. Hrana se do objekta može dopremiti i putem cetering dostave iz obližnje Marije Bistrice.

Kuća je smještena na 365 m nadmorske visine, u slabo naseljenom okruženju, u čistoj prirodi, pokraj šume. Ispred kuće možete uživati u pogledu na prekrasnu prirodu, na planine Ivančicu, Strahinjčicu i dio Medvednice.

Ovo je i idealna lokacija za one koji žele posjetiti nacionalno svetište u Mariji Bistrici ali i druge destinacije u Hrvatskom zagorju kao što su Stubičke Toplice, terme Jezerčica, dvorci hrvatskog zagorja i dr...

Kuća je namijenjena je za smještaj 4 osobe (2+2), plus dječji krevetić.


Najam kuće već od 33 € po jednom danu, što ovisi o broju dana korištenja, neovisno o broju osoba. (Što više dana korištenja to je cijena po jednom danu manja). Za najam više od 6 dana cijena prema dogovoru. Uoći Božičnih i novogodišnjih blagdana cijena je podložna dogovoru.
Dnevni boravak - do maksimalno 5 sati korištenja - 296,00 kuna (39 €). Kuća je opremljena na način da gost može sam pripremati hranu (na raspolaganju ima početne količine špeceraja (spize) - ulje, brašno, šećer, sol, ocat, biber, vegeta, crna kava, čajevi,...)

Kućni ljubimci dobrodošli.

Više informacija možete dobiti i putem E-maila: naszavicaj@net.hr ili putem broja telefona 098/752-775, 098/955-2217 (ENG)

Kapacitet i pozicija:
Kapacitet: 4
Ukupan broj ležaja: 2

Dodatni podaci:
Dvorište
Terasa
Parkirno mjesto

Govorimo strane jezike:
Engleski

Opremljenost uređajima:
TV

Opremljenost kupaonice:
Tuš kabina
Sušilo za kosu

Opremljenost kuhinje:
Posuđe za pripremanje jela
Posuđe za serviranje jela i pića
Pribor za jelo
Kuhinjska peć
Mikrovalna pećnica
Frižider

Dodatne usluge (na zahtjev):
Dječji krevetić